Smart Operation Panel

Maak uw workflow eenvoudiger door een slimmere en snellere manier van werken

Voeg widgets toe aan het scherm

Heel eenvoudig kunnen aan het scherm widgets toegevoegd worden, die b.v. permanent zorgen voor informatievoorziening. Zo kunnen o.a. de datum en tijd en het verbruik van de toners aangegeven worden. Voeg een button toe waarmee de gebruiker van taal kan switchen. Dat is handig als de gebruiker de taal in het display tijdelijk van Nederlands naar een andere taal wil instellen. Deze instelling reset daarna weer vanzelf.

Ook kunt u de printer tips laten geven om te besparen, zoals dubbelzijdig afdrukken waarbij papier wordt bespaart. De resultaten worden in een grafiek aangetoond, zodat u direct kunt zien wat de besparingen inmiddels zijn.

[cs_responsive_image alignment=”aligncenter” image=”812″ border=”1″]

Geef het een persoonlijke touch

Het display indelen

Geef het display een persoonlijke touch door een afbeelding als achtergrond toe te voegen. U kunt kiezen uit standaard aanwezige afbeeldingen, of upload een eigen afbeelding. Het is ook mogelijk om het display de huisstijl van uw organisatie te geven met o.a. uw eigen logo afgebeeld. De apps en widgets verplaatst u eenvoudig door het drag & drop methode naar de plek waar u ze wilt hebben.

Mappen kunnen worden aangemaakt op het startscherm. Dit biedt de mogelijkheid om sneltoets iconen met aangepaste instellingen in onder te brengen, en te rangschikken per naam of afdeling. De opgeslagen instellingen kunnen dan direct gebruikt worden, en hoeven niet steeds opnieuw te worden aangepast.

Snel en makkelijk bladeren via swipen

Bladeren door middel van swipen

Het touch screen display gebruiken voelt net als het gebruiken van een tablet. Bladeren door het display gaat razend snel door middel van swipen. Zo kunt u eenvoudig naar een volgende pagina, omhoog of omlaag scrollen en tevens in- en uitzoomen.  Het bladeren en scrollen kan ook via pijltjestoetsen gedaan worden. Per pagina ziet u in een oogopslag de beschikbare icoontjes met bijbehorende functies. Door op het icoontje te tippen, wordt direct de functie geopend in het display.

Het Smart bedieningspaneel biedt een slimmere manier om de multifunctionele printer te gebruiken.

Websites bekijken en eventueel direct printen

Browsen op het internet

Via de aanwezige webbrowser kunt u makkelijk en snel over het internet surfen, net zoals u dat op een tablet doet. De browser ondersteunt volledig touch gebaren zoals vegen en in- en uitzoomen via de vingertoppen. De informatie die u zoekt is tevens direct vanuit de browser uit te printen.

[vc_cta h2=”Wilt u weten wat het Smart Operational Panel en apps voor u kunnen betekenen ?” h2_font_container=”font_size:25″ h2_use_theme_fonts=”yes” h4=”Bel of mail voor meer info met 013-5719223 of infodesk@reprotec.nl” h4_font_container=”font_size:15″ h4_use_theme_fonts=”yes” txt_align=”center” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-info” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true”][/vc_cta]