Nieuwe Canon iR Adv DX C3900 serie

Canon iR Adv DX C3900 serie

Nieuwe Canon iR Adv DX C3900 serie modellen

Canon heeft onlangs de nieuwe modellen van de iR Adv DX C3900 serie op de markt gebracht, deze volgt de vorige generatie C3800 serie op. In deze lijn zijn de modellen iR Adv DX C3922i / C3926i / C3930i / C3935i uitgebracht. De afdruksnelheid loopt op van 22 pagina’s per minuut naar 35 pagina’s per minuut.

In de omschrijving geeft Canon aan dat de nieuwe DX 3900 serie innovatief, veilig en betrouwbaar is. Het ideale apparaat om in een cloudomgeving te werken, voor een betere productiviteit in de hybride werkomgeving.

Snelle verwerking van documenten en cloud connectiviteit

Het tabletachtig display heeft een gebruikersinterface die je kunt personaliseren met apps, waarmee de verwerking van documenten zijn te vereenvoudigen. Standaard is deze printer voor kantoor voorzien van de functies printen, scannen en kopiëren.

Tevens is de multifunctionele printer uit te breiden met aanvullende softwarepakketten om b.v. scannen nog efficiënter te maken. Werk samen in de cloud met slimme software, die op een eenvoudige manier toegang biedt tot documenten, gecentraliseerd beheer van apparaten en veilige protocollen voor gebruikersverificatie.

Op efficiënte wijze beheer je documenten met behulp van snelkoppelingen met slechts één druk op de knop, waardoor de veiligheid van de gebruiker door bediening op afstand wordt gegarandeerd met de Canon PRINT Business-app. Ook hygiëne speelt een belangrijke rol door optionele antimicrobiële folie toe te passen op algemene contactpunten.

Uitgebreide beveiligingfuncties

Zowel alle documenten maar ook netwerken en apparaten worden beschermd door een reeks uitgebreide beveiligingsfuncties. Daarvoor wordt Firmware Resiliency (NIST SP800-193) gebruikt, met de ondersteuning voor automatisch systeemherstel, TPM 2.0 en WPA3. Tegenwoordig is het belangrijk om alle informatie veilig te houden, daar wil je geen risico’s in nemen.

Afdrukken in hoge kwaliteit

Print foto’s in hoge kwaliteit in levendige kleuren met een constante print van 1200 dpi en automatische gradatieaanpassing, en de automatische correctie van de printdichtheid en kleurtoon. Zo maak je o.a. zelf prachtige brochures met levensechte kleuren, die je ook nog naar wens kunt aanpassen.

Werk duurzaam

Een minimale geluidsoverlast door de stille werking zorgt voor een prettige werkomgeving en naadloze integratie in hybride werkruimten. Dat terwijl de Eco Recovery het energieverbruik verlaagt, waardoor ook de bedrijfskosten worden beperkt.

Kortom werk op een veilige manier samen en verbeter de productiviteit met deze betrouwbare, multifunctionele A3-kleurenprinters voor efficiënte, hoogwaardige documentverwerking.

Bekijk de nieuwe modellen van de Canon C3900 serie bij Reprotec

In het overzicht beschikbare modellen, vind je tevens de nieuwste lijn van Canon.

Profiteer nu van de introductiekorting bij b.v. de Canon iR Adv DX C3922i vanaf € 2.695,00

Canon iR Adv DX C3922i

 

Vorig bericht
Printer leasen of kopen advies en tips
Volgend bericht
PaperCut voor perfect documentbeheer